Home
 
Feba Warmtepompen en Advies
E-mailadres

FEBA gaat over naar een stichting, vanuit deze stichting kan objectieve informatie worden verstrekt over de werking van de warmtepomp.

Er zijn ook mogelijkheden voor het geven van presentaties over de werking van de warmtepomp en het bijbehorende grondsysteem, tegen een onkosten vergoeding.


Feba is genomineerd voor de ISSO-Award 2012, lees verder op de nieuws pagina!

 

Het doel van deze site is dat u informatie kunt vinden over alle aspecten die u tegen kunt komen bij het verwarmen van een woning, zowel voor renovatie als voor nieuwbouw. Wilt u zelf installeren, of gaat u het geheel uitbesteden, FEBA kan u hierbij helpen. Naast advies kunnen we ook alle onderdelen voor de verwarming en sanitair leveren.

Het huis op een groene manier verwarmen komt steeds meer in de belangstelling, het is een gegeven dat de fossiele brandstoffen een keer opraken, want hoe schaarser de brandstof, hoe duurder het op den duur zal worden. Daar zal iedereen het wel over eens zijn, vandaar dat het verstandig is de mogelijkheden voor alternatieven te bekijken. Misschien is een alternatief nu nog duur in aanschaf, maar op termijn levert het voordelen op.

 

Waar kunt u informatie over vinden: aardwarmte, warmtepompen, koeling, grondsystemen, regeneratie, lage temperatuur verwarmen zoals vloerverwarming, radiatoren, HR ketels, zonnesystemen voor warm tapwater of elektrische panelen, welke subsidie u kunt  krijgen en de groene hypotheek. En verder: welke verwarming past bij u, welke afwegingen spelen een rol om tot de beste keus te komen, welke isolatie waarde moet u toepassen en waar moet op worden gelet bij het aanbrengen van isolatie.

 

Binnenkort nieuws voor de zelfbouwer, een warmtepomp zelfbouw pakket compleet met grondsysteem, schema, onderdelen en montage beschrijving, incl. opstart service door geheel Nederland.

Alle onderdelen voor vloerverwarming, warmtapwater en verwarming los te bestellen.

 

Regeneratie van het grondsysteem, door middel van de zon, binnenkort op deze site.

 

Momenteel zijn we nog druk bezig de website op te bouwen, onze excuses daarvoor. Mocht u nog informatie missen of willen toevoegen, dan horen we dat graag.

 
Gerealiseerd door Studio Staalkaart